Címlap A TOE története Vándordíjak
Banner
 

Megnyert pályázataink

 NTP-TV-15-0094 Életvitel

                            Technika

Vándordíjak PDF Nyomtat Email

 

Vándordíjak alapítása
 A Technikatanárok Országos Egyesületének elnöksége 2003-ban vándordíjat alapított az életvitel és technika tantárgyhoz kapcsolódó tanulmányi versenyeken résztvevők számára.
Az országos Életvitel és gyakorlati ismeretek versenyen I. helyezést elért iskola csapata megkapja az egyik kupát, amelyet egy éven át őriz.
Az országos Technikaversenyen I. helyezést elért iskola csapata megkapja a másik vándorkupát, amelyet szintén egy éven át őriz.
Az egyik vándorkupa talapzaton álló, 55 cm magas, sárga és fehér színű, rézből készült kehely. A talapzaton rézlapocska, Alapítva: 2003. gravírozással. Továbbá a talapzat oldallapján rézlapocska található, amelyre minden évben annak az iskolának a neve lesz felírva, amelyiknek a csapata az adott évben első helyezést ért el az Életvitel és gyakorlati ismeretek országos versenyen.
A másik vándorkupa egy talapzaton álló, 55 cm magas, fehér és sárga színű, rézből készült fedeles kehely. Ezt a kupát 2003-ban annak az iskolának a csapata kapja, amelyik I. helyezést ér el az országos Technikaversenyen. Az oldallapokon elhelyezett rézlapocskákra az alapítás éve van belegravírozva és annak az iskolának a neve lesz beírva, amelyik csapata 2003-ban megnyeri a versenyt.
A vándorkupák alapítását hagyományteremtő célzattal alkottuk meg. Jelképezzék a kupák, hogy az Európai Unióhoz közeledve a felnövekvő generáció sokoldalú technikai műveltsége kulcsfontosságú. A megszerzett ismeretek gyakorlati alkalmazása elengedhetetlen az élethosszig tartó tanulás elfogadásához.
A kupák elnyerése esetén az is kitétel, hogy a következő tanévben a Technika-, illetve az Életvitel és gyakorlati ismeretek versenyen az előző tanévben nyertes iskola képviseltesse magát.
 
                                                                                                                                                                     Sulák Istvánné
 
 

Látogatóink

Jelenleg 2 vendég olvas minket

Képek a galériából

No images

Statisztika

Tagok : 2964
Tartalom : 64
Linkek : 54
Tartalom megtekintés találat : 172631